Leipää, pullaa ja pizzataikinaa – kuuntele Kuvitteluperjantai-podcastin syksyn päätösjakso

Kuvitteluperjantai-podcastin syksyn viimeinen, kymmenes jakso on ilmestynyt. Sen nauhoittaminen oli haikeaa ja huikeaa, emmekä Rauhan kanssa meinanneet oikein pysyä nahoissamme. Tunnelma oli levoton ja riehakas.

Olemme puhuneet koko syksyn kirjoittamisen ilosta, tuskasta ja kaikesta siltä väliltä. Olemme laskeneet muistikirjoja, paljastaneet salaisuuksia ja paimentaneet itse keksimiämme outoja tyyppejä. Viimeisen jakson aiheena oli tarkoitus olla ”miksi tätä viitsii tehdä”, mutta huomasimme, että olemme puhuneet siitä oikeastaan joka jaksossa. Siksi päätimme näyttää asian käytännössä. Toimme molemmat paikalle kirjoitusharjoituksen. Rauhan harjoitus oli perinteisempi, omani taas sukua Pirkka-nikseille. Tuloksena oli yhteensä neljä tekstiä, jotka luemme podcastissa aivan uunituoreina.

Näiden tarinoiden myötä Kuvitteluperjantai-podcast arkistoidaan Rauhan vitriinikaappiin tapettujen hahmojen viereen. Tulevaisuus näyttää, kaivammeko sen sieltä joskus uudestaan esiin.

Jakson 10 pääset kuuntelemaan tästä!

Lämmin kiitos tästä podcast-syksystä! Tämän vuoden puolella on blogissa luvassa vielä ainakin neljä joulukalenteritarinaa, ja ensi vuodeksikin on jo suunnitelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *